deuren Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Oost-Vlaanderen

deuren Oost-Vlaanderen

deuren Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste deuren niet ver van Oost-Vlaanderen

G&G Construct maakt reeds 15 jaar deuren in Oost-Vlaanderen.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de geschikte deuren in de omgeving. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten te waarderen.

Uw specialist in deuren in Oost-Vlaanderen.

De belangrijkste stap wat betreft het tot stand brengen van de deuren is het ontvouwen van een concept op maat. Wat dat betreft houden we uitgebreid samenspraak met de opdrachtgevers om zo ruim als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en nauwgezet binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn wat betreft de recentste gangbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te benutten.De nieuwste methodes en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze bekwame mensen produceren met knappe vaardigheid de projecten in de werkruimte in Oost-Vlaanderen: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. Onze vakkundige werklieden weten raad met alle opdrachten van elke omvang en iedere soort. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat dankzij een gewiekste oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is uiteraard van niet te onderschatten belang en dat beseffen wij als geen ander. In iedere prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve deuren af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor deuren in Oost-Vlaanderen.

Geïnteresseerd in deuren van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf deuren en andere dingen te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen ivm. veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in deuren is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw deuren ontwikkelen

Ons team van heel vakkundige medewerkers staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte deuren worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Enkele deuren, een garagedeur die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen kiezen uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van deuren. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met gepast advies van onze specialisten.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.