deuren Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Roosdaal

deuren Roosdaal

deuren Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Roosdaal

G&G Construct construeert reeds 15 jaar deuren bij Roosdaal.

G&G Construct heeft een zeer ruim aanbod van deuren op maat.. bij Roosdaal is G&G Construct de onbetwiste referentie wat betreft deuren. Getuige daarvan vormen de vele referenties die G&G aanbevelen voor het veelzijdige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte deuren op maat is ons grote streefdoel.

Top deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over deuren bij Roosdaal.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat ons cliënteel de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten smaken.

De allerbeste in deuren bij Roosdaal en omgeving.

G&G Construct beoogt in het produceren van de deuren een topontwerp waarbij in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw vragen en het budget. G&G Construct maakt er een erezaak van om in het voorste peleton te zitten van de meest recente technieken en ontwikkelingen op artistiek en technologisch vlak.

Een capabele werkploeg van competente vaklieden produceert in ons eigen atelier bij Roosdaal de projecten. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om deuren van grote kwaliteit te vervaardigen. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. Het kiezenvan de meest geschikte kwalitatieve onderdelen is een ambacht die wij als geen ander onder de knie hebben. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere budgetcategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve deuren af. Na de installatie van de deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in deuren bij Roosdaal proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in deuren van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere deuren over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit deuren.

Wat ons de topreferentie voor deuren bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw deuren geproduceerd

Ons team van uiterst capabele personeelsleden staat in ons atelier bij Roosdaal paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande deuren worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte deuren te komen plaatsen. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Of u nu plannen heeft voor deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die snel aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van deuren. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze specialisten.

Het is evident dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.