deuren Ternat - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Ternat

deuren Ternat

deuren Ternat - G&g Construct maakt de mooiste deuren niet ver van Ternat

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar deuren in de omtrek van Ternat.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ternat, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een grotere inhoud dan de bedrijfsnaam doet uitschijnen. Niet zomaar hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor deuren voor in iedere situatie.

Top deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. In Ternat en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten appreciëren.

De onbetwiste nummer één voor deuren in en rond Ternat.

Bij het ontwikkelen van de deuren zorgt onze onderneming iedere keer voor een perfect plan, van klassiek tot modern en houdt uiteraard rekening met uw aanwijzingen en het beschikbare budget. We zijn als innoverend bedrijf altijd bezig, zowel qua techniek als esthetisch ontwerp, volledig mee te zijn van de recentste werkwijzen en materialen die in onze sector op de markt zijn.

Onze bekwame medewerkers produceren met grote stielkennis de projecten in ons eigen atelier nabij Ternat: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, af te krijgen. De technische kennis van ons bedreven vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om deuren van topkwaliteit te maken. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw ademen onze afgewerkte producten sfeer, stijl en kwaliteit uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de best passende keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat wij in ons product een ziel creëren.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor deuren in de buurt van Ternat.

Interesse in deuren van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze deuren ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in deuren is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw deuren gemaakt

Ons team van uiterst geoefende werknemers staat in ons atelier niet ver van Ternat klaar om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande deuren worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte deuren te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Enkele deuren, een garage-ingang die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat kiezen uit ons heel ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van deuren. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze experten.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.