deuren Zottegem - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Zottegem

deuren Zottegem

deuren Zottegem - G&g Construct maakt de uniekste deuren niet ver van Zottegem

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van deuren bij Zottegem.

G&G Construct heeft een ruim aanbod van deuren op maat.. In de buurt van Zottegem is G&G Construct de maatstaf wat betreft deuren. Bewijs daarvan zijn de ontelbare referenties die G&G prijzen omwille van het alles omvattend werk en sterke prijs-kwaliteitverhouding. Beknopt geformuleerd, deuren op maat is waar wij voor staan.

Onze specialisten garanderen u de juiste deuren rekening houdend met de omgeving. In Zottegem en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Voornamelijk de vlotte wijze van werken en het feit dat we zeer goede kwaliteit aanbieden voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

De nummer één in deuren in Zottegem en omgeving.

Onze experts vervaardigen voor u een degelijk ontwerp dat perfect op maat is. Dat betekent dat onze mensen helder overleggen met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn prioriteitenlijstje en budget in acht nemen. Onze onderneming blijft zich in de mate van het mogelijke bijscholen om ingelicht te zijn van de meest innoverende ontwikkelingen betreffende ontwerpen, technieken en stijlen.Zowel qua technologische zaken als op artistiek vlak volgen onze medewerkers de allernieuwste tendenzen in de sector van nabij.

Onze onderlegde medewerkers produceren met zeer grote vaardigheid de projecten in ons eigen atelier vlakbij Zottegem: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe uiteenlopend ook, af te krijgen. Onze geoefende werknemers weten raad met alle soorten ondernemingen van elke schaal en iedere soort. Een team van professionals staat in voor de installatie van de op maat gemaakte deuren.

Altijd schijnen onze producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Door gebruik van de ideale mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met respect voor ieders prijsplafond onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve deuren af. Na de installatie van de deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor deuren in de buurt van Zottegem.

Interesse in deuren van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere deuren over te gaan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Zottegem. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit deuren.

Waarom G&G Construct de maatstaf in deuren is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw deuren ontwikkelen

Onze ploeg van zeer geoefende personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Zottegem paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande deuren worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte deuren te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Of u nu plannen heeft voor deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van deuren. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met deskundig advies van onze experten.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.