garagepoorten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Aalst

garagepoorten Aalst

garagepoorten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Aalst

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar garagepoorten ontwikkelt bij Aalst.

De nauwkeurigste wijze om G&G Construct samen te vatten is als een veelzijdig etablissement met een zeer ruime keuze aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen beloven u de best passende garagepoorten voor de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft garagepoorten in en rond Aalst.

Voornamelijk onze flexibele wijze van werken en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor garagepoorten in en rond Aalst.

Bij het fabriceren van de garagepoorten zorgt onze onderneming immer voor een perfect design, van moderne of klassieke inslag en houdt intussen rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het financiële plaatje. We blijven als innoverend bedrijf zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als design, helemaal bij te zijn van de recentste technieken en materialen die op dit moment op de markt komen.

De bestellingen produceren we in eigen atelier, nabij van Aalst, met vakbekwame valabele stielmannen die paraat staan om de vragen van uiterst gevarieerde soort en grootte af te werken. Onze bekwame ploegen zorgen voor het installeren van de garagepoorten.

Ontegensprekelijk ademen onze afgewerkte producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Met dank aan de ideale mix van degelijkheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke budgetcategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in garagepoorten in de buurt van Aalst proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in garagepoorten van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf garagepoorten en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit garagepoorten.

Waarom G&G Construct de maatstaf in garagepoorten is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw garagepoorten geproduceerd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een team van bedreven experts klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte garagepoorten te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van garagepoorten. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.