garagepoorten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Brakel

garagepoorten Brakel

garagepoorten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Brakel

Al 15 jaar bouwen wij een smetteloos imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in garagepoorten bij Brakel.

De beste manier om G&G Construct te omschrijven is als een veelzijdig bedrijf met een ruime stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze experts geven u de meest geschikte garagepoorten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op garagepoorten bij Brakel.

Voornamelijk onze coulante manier van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door onze klanten.

De beste in garagepoorten bij Brakel en omstreken.

Onze voornaamste zaak inzake het ontwikkelen van de garagepoorten is het ontwikkelen van een proefmodel op maat. Dat impliceert dat we duidelijk overleggen met de opdrachtgever en uiteraard zijn vragenlijstje en budgettaire wensen naleven. Onze onderneming blijft zich permanent bijspijkeren om ingelicht te zijn van de meest recente stromingen over stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel qua technologie als op vormgeving volgen onze vakmannen de meest recente trends in de sector van nabij.

Een vakkundig team bestaande uit bedreven vakmannen ontwikkelt in onze werkruimte bij Brakel de projecten. Onze doorknede vakmensen weten raad met uiteenlopende aanvragen van elke schaal en elke soort. Een ploeg van vakmensen staat in voor het plaatsen van de op maat gemaakte garagepoorten.

Steeds schijnen onze afgewerkte producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Door middel van de meest geschikte combi van functionaliteit, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond genereren wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in garagepoorten van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere garagepoorten over te gaan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de onmisbare zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle regels ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Waarom G&G Construct de referentie in garagepoorten is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw garagepoorten ontwikkelen

In ons atelier bij Brakel staat een team van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte garagepoorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van garagepoorten. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keus te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.