garagepoorten Brussel - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Brussel

garagepoorten Brussel

garagepoorten Brussel - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Brussel

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als specialist in garagepoorten bij Brussel.

G&G Construct biedt een uitgebreid aanbod van garagepoorten op maat.. In de omtrek van Brussel is G&G Construct de nummer één wat betreft garagepoorten. Het bewijs daarvan vormen onze honderden referenties die onze firma aanbevelen vanwege de de straffe kwaliteit voor een lage prijs. Kort samengevat, garagepoorten op maat is waar wij voor staan.

Top garagepoorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts naar streven. In Brussel en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Vooral onze vlotte wijze van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geprezen door ons cliënteel.

Uw specialist voor garagepoorten in de buurt van Brussel.

De deskundige vakmannen van G&G Construct maken voor de klant een degelijk ontwerp dat perfect past. Daarvoor houden onze mensen op grondige wijze overleg met de klanten om zo goed als kan aan de persoonlijke verzuchtingen te voldoen en netjes binnen de financiële afspraken te blijven. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om mee te zijn met de recentste implementeerbare technieken en materialen en die ook te implementeren.De meest recente werkwijzen en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze getrainde mensen maken met ongekende vakkundigheid de opdrachten in onze werkplaats nabij Brussel: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te volbrengen. De technologische kennis van ons ervaren vakmannenteam geeft ons de kans om garagepoorten van topkwaliteit te vervaardigen. Een ploeg van vakmensen staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte garagepoorten.

Onze alles omvattende totaalprojecten bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Functionaliteit, duurzaamheid en de correcte keus van de hoogwaardige materialen maken dat onze medewerkers in ons werk een ziel creëren.. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor garagepoorten in de buurt van Brussel.

Interesse in garagepoorten van een specialist bij Brussel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf garagepoorten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er maandelijks inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit garagepoorten.

Waarom G&G Construct de toprefentie in garagepoorten is in Brussel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten gefabriceerd

Onze ploeg van uiterst capabele personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Brussel klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte garagepoorten te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Brussel in Apelterre

Enkele garagepoorten, een garage-ingang die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Ons vakkundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.