garagepoorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Denderleeuw

garagepoorten Denderleeuw

garagepoorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Denderleeuw

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van garagepoorten bij Denderleeuw.

Wij leveren voor iedere specifieke situatie garagepoorten op maat van de klant. In de buurt van Denderleeuw is G&G Construct de onbetwiste referentie wat betreft garagepoorten. Bewijs daarvan vormen de honderden referenties die G&G Construct kunnen aanbevelen omwille van de hoge kwaliteit voor goedkoop tarief. Streven naar perfecte garagepoorten op maat is ons grote streefdoel.

Top garagepoorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op garagepoorten in en rond Denderleeuw.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat al onze klanten onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

Uw leverancier in garagepoorten in de omgeving van Denderleeuw.

Bij de fabricatie van de garagepoorten zorgt G&G Construct iedere keer voor een onbetamelijk plan, van moderne of klassieke inslag en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. G&G Construct maakt er een halszaak van om helemaal mee te zijn met de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op desing en technologisch gebied.

Onze onderlegde lieden produceren met zeer grote vakkundigheid de opdrachten in onze werkplaats nabij Denderleeuw: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe gevarieerd ook, af te maken. Onze doorknede medewerkers weten raad met alle soorten ondernemingen van elke grootte en iedere soort. Een professionele ploeg staat in voor de installatie van de op maat gemaakte garagepoorten.

sfeer, stijl en klasse. De selectievan de juiste hoogwaardige onderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes onder de knie hebben. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor garagepoorten in de buurt van Denderleeuw.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in garagepoorten van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere garagepoorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle regels wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Waarom G&G Construct de referentie in garagepoorten is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een ploeg van vakbekwame medewerkers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte garagepoorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw de keuze maken uit ons enorm aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met deskundig advies van onze experten.

Het is evident dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing uzelf grondig laat informeren.