garagepoorten Dilbeek - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Dilbeek

garagepoorten Dilbeek

garagepoorten Dilbeek - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Dilbeek

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar garagepoorten produceert bij Dilbeek.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Dilbeek, is een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de firmanaam doet uitschijnen. Niet voor niets hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beheren een ruime keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor garagepoorten op uw maat.

Onze experts garanderen u de best passende garagepoorten in de omgeving. In Dilbeek en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten te waarderen.

De allerbeste in garagepoorten in Dilbeek en omstreken.

De deskundige vakmannen van G&G Construct construeren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect op maat is. Wat dat betreft plegen we uitgebreid samenspraak met de klanten om zo vlot als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de afgesproken prijs te blijven. G&G Construct maakt er een breekpunt van om mee te zijn wat betreft de nieuwste gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.De nieuwste technieken en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor ons.

Onze doorwinterde lieden produceren met ongeziene stielkennis de opdrachten in onze werkplaats vlakbij Dilbeek: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, af te maken. Onze vakkundige stielmannen weten raad met uiteenlopende aanvragen van elke grootte en iedere soort. Een team van professionals is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte garagepoorten.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitstralen en dat door een gewiekste oordeelkundige combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. De keuzevan de meest geschikte hoogwaardige materialen is een stiel die wij zeer goed beheersen. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Na de installatie van de garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in garagepoorten in de buurt van Dilbeek proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in garagepoorten van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf garagepoorten en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Gespecialiseerde mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor garagepoorten bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten gefabriceerd

onze groep van uiterst ervaren mensen staat in ons atelier niet ver van Dilbeek klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte garagepoorten te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Ons onderbouwd advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.