garagepoorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste garagepoorten niet ver van Erpe-Mere

garagepoorten Erpe-Mere

garagepoorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste garagepoorten niet ver van Erpe-Mere

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van garagepoorten bij Erpe-Mere.

Meerzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. De talrijke referenties zijn een indicatie onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een ruime keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor garagepoorten op uw maat.

Top garagepoorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u naar streven. In Erpe-Mere en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die betrouwbare reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten te waarderen.

De absolute leider voor garagepoorten in en rond Erpe-Mere.

Onze mensen genereren voor de klant een performant ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat onze experts voldoende praten met de opdrachtgever en uiteraard zijn wensen en financiële luik in acht nemen. Ons bedrijf blijft zich steeds weer bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste stromingen wat betreft technieken ontwerpen en stijlen.Zowel op technisch als op design volgen we de meest recente ontwikkelingen in de sector op de voet.

In het eigen atelier, in de buurt van Erpe-Mere produceert onze werkploeg van enorm vaardige vakmannen de ondernemingen, uitgebreid of minder uitgebreid, van heel gevarieerde soort. De installatie van de garagepoorten wordt grondig aangepakt door onze ervaren teams.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: omwille van de sterke degelijkheid stralen ze kwaliteit en sfeer uit. Materiaalkeuze is namelijk van primordiaal belang en dat beseffen wij als geen ander. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in garagepoorten in de buurt van Erpe-Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in garagepoorten van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere garagepoorten over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit garagepoorten.

Wat ons de standaard voor garagepoorten bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten geproduceerd

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een team van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte garagepoorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte garagepoorten te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.