garagepoorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Geraardsbergen

garagepoorten Geraardsbergen

garagepoorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct fabriceert al 15 jaar garagepoorten in de omtrek van Geraardsbergen.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen geeft.

Top garagepoorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze specialisten samen met u naar streven. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Vooral de flexibele wijze van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

De top in garagepoorten in Geraardsbergen en omgeving.

Onze primaire zorg als het aankomt op het maken van de garagepoorten is het ontwikkelen van een concept op maat. Wat dat betreft plegen we uitgebreid overleg met de cliënten om zo goed als kan aan despecifieke verzuchtingen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Ons bedrijf blijft zich zo veel mogelijk bijspijkeren om ingelicht te zijn van de modernste tendenzen inzake technieken ontwerpen en stijlen.De nieuwste technieken en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Een vakbekwaam team bestaande uit handige vaklieden ontwikkelt in onze werkruimte vlakbij Geraardsbergen de opdrachten. Onze vakbekwame medewerkers weten raad met alle soorten aanvragen van iedere schaal en iedere soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Steevast stralen onze projecten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Dankzij de juiste samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producties een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond creëren onze stielmannen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor garagepoorten in de buurt van Geraardsbergen.

Geïnteresseerd in garagepoorten van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere garagepoorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en vakkundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor garagepoorten bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw garagepoorten maken

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van bedreven vakmensen klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke garagepoorten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte garagepoorten te komen plaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen de keuze maken uit ons enorm uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met vakkundig advies van onze specialisten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.