garagepoorten Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste garagepoorten niet ver van Haaltert

garagepoorten Haaltert

garagepoorten Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste garagepoorten niet ver van Haaltert

G&G Construct maakt al 15 jaren garagepoorten in de omgeving van Haaltert.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een heel ruime waaier aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Top garagepoorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake garagepoorten in en rond Haaltert.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

De onbetwiste nummer één voor garagepoorten in en rond Haaltert.

Onze belangrijkste bekommering bij het produceren van de garagepoorten is het uiteenzetten van een proefmodel op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze experts op regelmatige basis overleggen met het cliënteel en logischerwijze &natuurlijk zijn verzuchtingen en budget naleven. G&G Construct maakt er een breekpunt van om mee te zijn met de recentste beschikbare technieken en materialen en die ook toe te passen.De modernste technieken en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een vakbekwaam team van doorknede vaklieden vervaardigt in onze eigen werkplaats in de buurt van Haaltert de opdrachten. De technologische kennis van ons bedreven team geeft ons de mogelijkheid om garagepoorten van topkwaliteit te produceren. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. De selectievan de juiste kwalitatieve materialen is een ambacht die wij als geen ander weten toe te passen. In elke prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Na de installatie van de garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in garagepoorten van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere garagepoorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor garagepoorten bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw garagepoorten maken

Ons team van heel bekwame werknemers staat in ons atelier niet ver van Haaltert klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte garagepoorten te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Ons vakkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.