garagepoorten Halle - G&g Construct maakt de uniekste garagepoorten niet ver van Halle

garagepoorten Halle

garagepoorten Halle - G&g Construct maakt de uniekste garagepoorten niet ver van Halle

G&G Construct fabriceert al 15 jaar garagepoorten in de omgeving van Halle.

Wij produceren voor elke mogelijke aanvraag garagepoorten op maat van de klant. In de buurt van Halle is G&G Construct de nummer één inzake garagepoorten. Bewijs daarvan vormen onze zeer vele referenties die ons prijzen vanwege de de degelijke kwaliteit voor betaalbare prijzen. Kort samengevat, garagepoorten op maat is waar wij voor staan.

Top garagepoorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze mensen naar streven. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op garagepoorten in en rond Halle.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat al onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten smaken.

De absolute leider voor garagepoorten in en rond Halle.

Onze onderneming beoogt in het maken van de garagepoorten een perfect design waarbinnen vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met alle vragen rekening houdend met het budgettaire plaatje. We blijven als onderneming zeer veel bezig, zowel op het vlak van techniek als artistiek, volledig mee te zijn van de allernieuwste technieken en materialen die over gans de wereld verkrijgbaar zijn.

In ons eigen atelier, niet ver van Halle produceert een ploeg van heel kundige vakmensen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van de meest gevarieerde aard. Onze capabele teams zorgen voor de plaatsing van de garagepoorten.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten kwaliteit, sfeer en stijl.. duurzaamheid, degelijkheid en de passende keuze van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons werk een ziel creëren.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere prijscategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in garagepoorten van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf garagepoorten en andere zaken te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in garagepoorten is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten geproduceerd

In ons atelier niet ver van Halle staat een ploeg van vakbekwame stielmannen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte garagepoorten te komen inplaatsen. Onze producten worden via unieke software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Halle

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze specialisten.

Het is evident dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf zeer grondig laat informeren.