garagepoorten Herzele - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Herzele

garagepoorten Herzele

garagepoorten Herzele - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Herzele

G&G Construct maakt intussen 15 jaar garagepoorten in de omgeving van Herzele.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Herzele, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfsnaam doet vermoeden. Niet toevallig hebben wij talrijke referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beheren een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Met dank aan ons heel ruime assortiment levert G&G Construct garagepoorten op maat voor u.

Onze deskundige mensen geven u de meest geschikte garagepoorten voor de omgeving. In Herzele en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Vooral onze flexibele manier van werken en het gegeven dat we knappe kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door onze klanten.

De top in garagepoorten in Herzele en omgeving.

Bij het maken van de garagepoorten zorgt de onderneming altijd voor een volledig afgewerkt ontwerp, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met uw persoonlijke wensen en budget. We zijn als firma steeds bezig, zowel qua techniek als design, op de hoogte te blijven van de recentste werkwijzen en materialen die over gans de wereld op de markt zijn.

Een geoefende ploeg van competente vakmensen ontwikkelt in onze werkplaats vlakbij Herzele de projecten. Onze vakbekwame medewerkers weten raad met allerlei opdrachten van iedere schaal en elke soort. Een team van professionals is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte garagepoorten.

Altijd schijnen onze projecten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. duurzaamheid gebruiksgemak en de best passende keuze van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel creëren.. Met respect voor iedereens prijsplafond vervaardigen wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in garagepoorten van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere garagepoorten over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit garagepoorten.

Om welke reden G&G Construct de referentie in garagepoorten is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw garagepoorten produceren

In ons atelier niet ver van Herzele staat een team van vakkundige werknemers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte garagepoorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte garagepoorten te komen installeren. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele garagepoorten, een garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van garagepoorten. Ons oordeelkundig advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.