garagepoorten Mere - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Mere

garagepoorten Mere

garagepoorten Mere - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar garagepoorten produceert bij Mere.

Wij fabriceren voor elke specifieke situatie garagepoorten op maat van de klant. bij Mere is G&G Construct de referentie inzake garagepoorten. Getuige daarvan zijn de ongelofelijk vele referenties die G&G aanbevelen vanwege het alles omvattend werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, garagepoorten op maat is waar wij voor staan.

Top garagepoorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naar streven. bij Mere en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Voornamelijk onze vlotte manier van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit weten te garanderen voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door onze klanten.

De onbetwiste nummer één voor garagepoorten bij Mere.

Onze firma beoogt bij het optimaliseren van de garagepoorten een topontwerp waarbinnen voldoende rekening gehouden wordt met alle verlangens rekening houdend met het financiële plaatje. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om in het voorste peleton te zitten van de state of the art werkwijzen en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch gebied.

In het eigen atelier, bij Mere bewerkstelligt een ploeg van heel geschikte vakmensen de ondernemingen, uitgebreid of minder uitgebreid, van de meest diverse soort. De installatie van de garagepoorten wordt gedaan door onze bekwame teams.

Onze maximaal opgezette ondernemingen ademen sfeer, stijl en kwaliteit.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de passende keus van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons werk een ziel creëren.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor garagepoorten bij Mere.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in garagepoorten van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere garagepoorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in garagepoorten is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten vervaardigd

Onze ploeg van uiterst ervaren medewerkers staat in ons atelier bij Mere stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte garagepoorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte garagepoorten te komen installeren. Onze producten worden via unieke software berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere de keuze maken uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van garagepoorten. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.