garagepoorten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Ninove

garagepoorten Ninove

garagepoorten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Ninove

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar garagepoorten in de omtrek van Ninove.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ninove, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een grotere inhoud dan de bedrijfsnaam laat uitschijnen. De vele referenties zijn een indicatie onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een grote keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor garagepoorten voor in iedere situatie.

Top garagepoorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft garagepoorten in en rond Ninove.

Die terecht sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat onze klanten de performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten smaken.

Uw specialist voor garagepoorten in de buurt van Ninove.

Onze ervaren experts construeren voor de klant een geschikt ontwerp op maat. Voor die zaken houden al onze medewerkers ruim samenspraak met de cliënten om zo ruim als binnen de mogelijkheden ligt aan despecifieke eisen te voldoen en zo goed mogelijk binnen het budget te blijven. Onze firma blijft zich constant bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de meest innoverende ontwikkelingen betreffende stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel op technisch als op het vlak van vormgeving volgen onze medewerkers de meest recente ontwikkelingen in onze sector op de voet.

In het eigen atelier, nabij van Ninove bewerkstelligt een team van ontzettend kundige vakmannen de opdrachten, groot of klein, van enorm gevarieerde soort. de kundige werkploegen zorgen voor het installeren van de garagepoorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een gewiekste oordeelkundige mix van hoogwaardige materialen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. Het selecterenvan de juiste kwalitatieve materialen is een ambacht die wij tot in de puntjes weten toe te passen. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Na de installatie van de garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in garagepoorten in de buurt van Ninove proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in garagepoorten van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere garagepoorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving ivm. milieu, gezondheid, veilighed, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Wat ons de referentie voor garagepoorten bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw garagepoorten ontwikkelen

onze groep van heel vakkundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Ninove paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte garagepoorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele garagepoorten, een garage-ingang die noodzakelijk aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van garagepoorten. Ons onderbouwd advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.