garagepoorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Oost-Vlaanderen

garagepoorten Oost-Vlaanderen

garagepoorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Oost-Vlaanderen

Al 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als specialist in garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

G&G Construct is een duizendpoot die u een grote keuze aan duurzame profielen en materialen geeft.

Onze specialisten garanderen u de geschikte garagepoorten voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

Voornamelijk onze vlotte wijze van werken en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit aanbieden voor een lage prijs, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

Onze belangrijkste bekommernis als het aankomt op het maken van de garagepoorten is het ontwikkelen van een schaalmodel op maat. Wat dat betreft houden al onze medewerkers ruim overleg met de cliënten om zo goed als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke eisen te gehoorzamen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven. G&G Construct blijft zich permanent bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest recente stromingen inzake stijlen, ontwerpen en technieken.De modernste werkwijzen en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor ons.

Een vakkundig team bestaande uit doorknede vaklieden vervaardigt in onze werkplaats in Oost-Vlaanderen de projecten. De technologische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om garagepoorten van hoge kwaliteit te produceren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is namelijk van primordiaal belang en dat weten wij als geen ander. In iedere prijsklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

Geïnteresseerd in garagepoorten van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere garagepoorten over te gaan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en kundige mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving ivm. milieu, gezondheid, veilighed, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

Wat ons de referentie voor garagepoorten in Oost-Vlaanderen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw garagepoorten gefabriceerd

Ons team van heel ervaren medewerkers staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande garagepoorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte garagepoorten te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Enkele garagepoorten, een garage-ingang die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen kiezen uit ons zeer uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van garagepoorten. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met kundig advies van onze kenners.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n belangrijke beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.