garagepoorten Roosdaal - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Roosdaal

garagepoorten Roosdaal

garagepoorten Roosdaal - G&g Construct maakt de beste garagepoorten niet ver van Roosdaal

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar garagepoorten maakt bij Roosdaal.

G&G Construct biedt een ruim aanbod van garagepoorten op maat.. bij Roosdaal is G&G Construct de marktleider wat betreft garagepoorten. Getuige daarvan zijn de ontelbare referenties die G&G aanbevelen voor het zeer volledige werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte garagepoorten op maat is ons grote doel.

Top garagepoorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over garagepoorten bij Roosdaal.

Voornamelijk de flexibele manier van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

Uw specialist in garagepoorten bij Roosdaal.

Bij het ontwikkelen van de garagepoorten zorgt de onderneming immer voor een volledig afgewerkt geraamte, van modern tot klassiek en houdt tegelijkertijd rekening met uw aanwijzingen en het beschikbare budget. G&G Construct maakt er een erezaak van om in het voorste peleton te zitten van de nieuwe werkwijzen en trends op artistiek en technisch vlak.

Onze getrainde werklieden realiseren met ongekende vaardigheid de opdrachten in onze werkplaats bij Roosdaal: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, in orde te krijgen. Onze geoefende vakmensen weten raad met uiteenlopende opdrachten van elke schaal en elke soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette ondernemingen stralen stijl, kwaliteit en sfeer.. Door gebruik van de ideale combi van functionaliteit, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere prijscategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Na de installatie van de garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in garagepoorten bij Roosdaal proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in garagepoorten van een specialist bij Roosdaal

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere garagepoorten over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle regels betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in garagepoorten is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw garagepoorten ontwikkeld

Ons team van zeer capabele werknemers staat in ons atelier bij Roosdaal klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte garagepoorten te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Enkele garagepoorten, een garagepoort die hoogst nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons enorm uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van garagepoorten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met vakkundig advies van onze deskundigen.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.