garagepoorten Ternat - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Ternat

garagepoorten Ternat

garagepoorten Ternat - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Ternat

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar garagepoorten maakt bij Ternat.

De meest nauwkeurige manier om G&G Construct te omschrijven is als een meerzijdig bedrijf met een zeer uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze experts garanderen u de geschikte garagepoorten rekening houdend met de omgeving. In Ternat en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Vooral onze vlotte wijze van aanpak en het feit dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden naar waarde geschat door onze klanten.

De top in garagepoorten in Ternat en omgeving.

De eerste zaak als het aankomt op het ontwikkelen van de garagepoorten is het ontwikkelen van een proefmodel op maat. Daarvoor houden we ruim overleg met de cliënten om zo goed als kan aan despecifieke wensen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. G&G Construct maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn betreffende de meest recentste beschikbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te benutten.Zowel qua technologie als op artistiek vlak volgen onze vakmannen de recentste trends in de sector van nabij.

In ons eigen atelier, in de buurt van Ternat maakt een ploeg van heel geoefende vakmannen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van de meest gevarieerde soort. De plaatsing van de garagepoorten wordt gedaan door onze capabele ploegen.

sfeer, stijl en klasse. De keuzevan de juiste hoogwaardige bouwonderdelen is een ambacht die wij tot in de puntjes beheersen. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve garagepoorten af. Na de installatie van de garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor garagepoorten in de buurt van Ternat.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in garagepoorten van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere garagepoorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ternat. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de onmisbare zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze garagepoorten ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in garagepoorten is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw garagepoorten maken

In ons atelier niet ver van Ternat staat een team van kundige vakmensen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke garagepoorten worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlug de afgewerkte garagepoorten te komen inplaatsen. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van garagepoorten. Ons deskundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de beste keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.