garagepoorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Zottegem

garagepoorten Zottegem

garagepoorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste garagepoorten niet ver van Zottegem

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar garagepoorten in de omtrek van Zottegem.

G&G Construct beschikt over een zeer ruim aanbod van garagepoorten op maat.. In de regio Zottegem is G&G Construct de onbetwiste referentie betreffende garagepoorten. Getuigen daarvan zijn de zeer talrijke referenties die G&G Construct prijzen vanwege de de degelijke kwaliteit voor een lage prijs. Anders gezegd, garagepoorten op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze deskundige mensen beloven u de meest geschikte garagepoorten in de omgeving. In Zottegem en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Voornamelijk onze flexibele manier van werken en het feit dat we ijzersterke kwaliteit aanbieden voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door onze klanten.

De nummer één in garagepoorten in Zottegem en omgeving.

Bij het produceren van de garagepoorten zorgt ons bedrijf immer voor een smetteloos model, van klassieke of moderne insteek en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en budget. We zijn als firma maniakaal bezig, zowel technisch als design, goed geïnformeerd te zijn van de recentste technieken en materialen die wereldwijd op de markt zijn.

In ons eigen atelier, in de buurt van Zottegem realiseert onze werkploeg van enorm ervaren stielmannen de projecten, beperkt of uitgebreid, van enorm uiteenlopende aard. De installatie van de garagepoorten wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren teams.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige mix van kwalitatieve materialen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is natuurlijk van zeer groot belang en dat weten onze experts als geen ander. In elke prijsklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in garagepoorten in de buurt van Zottegem proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in garagepoorten van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere garagepoorten over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit garagepoorten.

Wat ons de referentie voor garagepoorten bij Zottegem maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw garagepoorten vervaardigen

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een ploeg van vakbekwame stielmannen paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de garagepoorten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlug de afgewerkte garagepoorten te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem kiezen uit ons heel ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van garagepoorten. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote keuze uzelf uitgebreid laat informeren.