gordijngevels Aalst - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Aalst

gordijngevels Aalst

gordijngevels Aalst - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Aalst

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar gordijngevels maakt bij Aalst.

Meerzijdigheid en een ruime inhoud zijn sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Aalst. Niet voor niets hebben wij veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Dankzij ons uiterst ruime assortiment biedt G&G Construct gordijngevels op maat voor u.

Top gordijngevels op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u naar streven. In Aalst en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Voornamelijk de coulante manier van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit bieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De nummer één in gordijngevels in Aalst en omstreken.

De primaire bekommerdheid bij het maken van de gordijngevels is het ontvouwen van een design op maat. Dat betekent dat onze mensen voldoende communiceren met de cliënt en daarbij zijn vragenlijstje en financiële luik respecteren. G&G Construct blijft zich zo veel mogelijk bijscholen om op de hoogte te blijven van de modernste trends op het vlak van technieken ontwerpen en stijlen.De nieuwste methodes en trends in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

De bestellingen construeren onze stielmannen in het atelier, niet ver van van Aalst, met vakbekwame valabele werknemers die klaar zijn om de ondernemingen van de meest uiteenlopende aard en omvang af te werken. De installatie van de gordijngevels wordt grondig aangepakt door onze capabele teams.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een juiste oordeelkundige mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Het kiezenvan de gepaste kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij extreem goed weten toe te passen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor gordijngevels in de buurt van Aalst.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere gordijngevels over te gaan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle regels betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze gordijngevels ten goede.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in gordijngevels is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw gordijngevels gemaakt

onze groep van zeer kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Aalst te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte gordijngevels te plaatsen op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via unieke software becijferd. De databanken worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n belangrijke beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.