gordijngevels Brakel - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Brakel

gordijngevels Brakel

gordijngevels Brakel - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Brakel

G&G Construct vervaardigt al 15 jaar gordijngevels bij Brakel.

De beste wijze om G&G Construct uit te leggen is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Top gordijngevels op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naar streven. bij Brakel en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Voornamelijk de coulante wijze van werken en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit bieden voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

Uw leverancier voor gordijngevels bij Brakel.

Onze belangrijkste zaak als het aankomt op het maken van de gordijngevels is het ontvouwen van een raamwerk op maat. Dat impliceert uiteraard dat we voldoende praten met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn prioriteitenlijstje en financiële luik naleven. G&G Construct blijft zich steeds weer bijscholen om op de hoogte te blijven van de recentste tendenzen op het vlak van stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel op technisch als op artistiek vlak volgen onze medewerkers de laatste ontwikkelingen in de sector van nabij.

Een geoefende ploeg bestaande uit sterke vakmensen ontwikkelt in onze werkruimte bij Brakel de opdrachten. Onze bedreven werknemers weten raad met allerlei ondernemingen van iedere schaal en elke soort. Een team van professionele medewerkers staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte gordijngevels.

Sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is natuurlijk van uiterst groot belang en dat beseffen wij als geen ander. In elke budgetklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in gordijngevels bij Brakel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in gordijngevels van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er maandelijks inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit gordijngevels.

De reden waarom G&G Construct de standaard in gordijngevels is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw gordijngevels ontwikkeld

onze groep van heel capabele medewerkers staat in ons atelier bij Brakel klaar om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte gordijngevels te komen installeren. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van gordijngevels. Ons vakkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort voorname beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.