gordijngevels Brussel - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Brussel

gordijngevels Brussel

gordijngevels Brussel - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Brussel

G&G Construct construeert al 15 jaar gordijngevels in de omgeving van Brussel.

G&G Construct, in Apelterre, niet ver van Brussel, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere ‘range’ dan de firmanaam laat vermoeden. Niet toevallig hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor gordijngevels op uw maat.

Top gordijngevels op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op gordijngevels in en rond Brussel.

Voornamelijk onze coulante wijze van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit aanbieden voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

De top in gordijngevels in Brussel en omgeving.

Bij het fabriceren van de gordijngevels zorgt G&G Construct altijd voor een onbetamelijk schaalmodel, van klassiek tot modern en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en de budgettaire mogelijkheden. We zijn als innoverend bedrijf maniakaal bezig, zowel technisch als design, op de hoogte te zijn van de nieuwste bewerkingsmethodes en materialen die over gans de wereld op de markt zijn.

Een vakkundig team van handige vaklieden verzorgt in onze eigen werkplaats in de buurt van Brussel de projecten. Onze bedreven medewerkers weten raad met alle soorten ondernemingen van elke schaal en iedere soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: dankzij de hoogwaardige degelijkheid ademen ze klasse, sfeer en stijl uit. De selectievan de juiste hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij zeer goed beheersen. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve gordijngevels af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in gordijngevels in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving ivm. gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze gordijngevels ten goede.

Wat ons de standaard voor gordijngevels bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw gordijngevels produceren

In ons atelier niet ver van Brussel staat een ploeg van kundige werknemers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlug de afgewerkte gordijngevels te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Brussel kiezen uit ons enorm aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van gordijngevels. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze experten.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.