gordijngevels Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Denderleeuw

gordijngevels Denderleeuw

gordijngevels Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Denderleeuw

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar gordijngevels in de omtrek van Denderleeuw.

De nauwkeurigste manier om G&G Construct te omschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze vakmensen garanderen u de geschikte gordijngevels voor de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over gordijngevels in en rond Denderleeuw.

Vooral de vlotte wijze van werken en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De onbetwiste leider voor gordijngevels in en rond Denderleeuw.

Onze ervaren experts vervaardigen voor de klant een performant ontwerp dat perfect op maat is. Dat betekent dat de vakmannen van G&G Construct op regelmatige basis overleggen met het cliënteel en uiteraard zijn vragenlijstje en budget naleven. Onze onderneming maakt er een breekpunt van om mee te zijn betreffende de geavanceerdste toepasbare technieken en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologische zaken als op design volgen we de meest recente tendenzen in de sector op de voet.

In ons eigen atelier, in de buurt van Denderleeuw produceert onze werkploeg van heel vakbekwame vakmensen de projecten, uitgebreid of minder uitgebreid, van uiterst gediversifieerde aard. Onze geoefende werkteams zorgen voor het plaatsen van de gordijngevels.

Steevast stralen onze afgewerkte producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Door middel van de juiste combinatie van degelijkheid, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in gordijngevels in de buurt van Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in gordijngevels van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de referentie voor gordijngevels bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw gordijngevels gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een ploeg van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte gordijngevels te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten zeer correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van gordijngevels. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.