gordijngevels Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Dilbeek

gordijngevels Dilbeek

gordijngevels Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Dilbeek

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als specialist in gordijngevels bij Dilbeek.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud vormen sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Dilbeek. Niet voor niets hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij hebben een ruime keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Dankzij ons ongelofelijk grote assortiment vervaardigt G&G Construct gordijngevels op maat voor u.

Onze vakmensen garanderen u de geschikte gordijngevels voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft gordijngevels in en rond Dilbeek.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten appreciëren.

De absolute leider voor gordijngevels in en rond Dilbeek.

De voornaamste bekommerdheid bij het fabriceren van de gordijngevels is het ontvouwen van een raamwerk op maat. Dat betekent dat onze vakmannen duidelijk overleggen met het cliënteel en daarbij zijn eisen en budget respecteren. Onze onderneming maakt er een erezaak van om mee te zijn betreffende de meest recentste beschikbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te benutten.De meest recente methodes en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

De bestellingen maken onze mensen in eigen atelier, in de buurt van Dilbeek, met competente geoefende mensen die paraat zijn om de vragen van enorm uiteenlopende soort en grootte af te maken. De plaatsing van de gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze professionele teams.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat door een gewiekste beredeneerde mix van hoogwaardige materialen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van niet te onderschatten belang en dat weten wij als geen ander. In elke budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor gordijngevels in de buurt van Dilbeek.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in gordijngevels van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere gordijngevels over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze gordijngevels ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in gordijngevels is in Dilbeek en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw gordijngevels ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een ploeg van bedreven vakmensen paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte gordijngevels te komen inplaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Enkele gordijngevels, een garagedeur die hoogst nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Dilbeek kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met kundig advies van onze kenners.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.