gordijngevels Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Erpe-Mere

gordijngevels Erpe-Mere

gordijngevels Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar gordijngevels in de omgeving van Erpe-Mere.

Wij vervaardigen voor iedere specifieke situatie gordijngevels op maat van de klant. In de regio Erpe-Mere is G&G Construct de onbetwiste referentie betreffende gordijngevels. Overtuigend bewijs daarvan vormen de ongelofelijk vele referenties die G&G aanprijzen vanwege het zeer volledige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor gordijngevels op maat is ons ultieme doel.

Top gordijngevels op maat en dat in de juiste setting, is waar onze specialisten samen met u willen bereiken. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

Uw leverancier voor gordijngevels in de omgeving van Erpe-Mere.

Onze allereerste bekommernis wat betreft het vervaardigen van de gordijngevels is het ontwikkelen van een proefmodel op maat. Voor die zaken houden al onze medewerkers op grondige wijze overleg met de cliënten om zo ruim mogelijk aan despecifieke vragen te voldoen en mooi binnen de financiële afspraken te blijven. Onze onderneming blijft zich permanent bijspijkeren om ingelicht te blijven van de nieuwste ontwikkelingen betreffende stijlen, technieken.De nieuwste methodes en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een ervaren team van sterke vaklieden verzorgt in onze eigen werkplaats in de buurt van Erpe-Mere de opdrachten. De technologische kennis van ons bedreven vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om gordijngevels van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd stralen onze producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Door middel van de ideale combi van degelijkheid, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond genereren onze stielmannen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor gordijngevels in de buurt van Erpe-Mere.

Interesse in gordijngevels van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere gordijngevels over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met alle normen ivm. veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze gordijngevels ten goede.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in gordijngevels is in Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw gordijngevels ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een ploeg van kundige medewerkers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte gordijngevels te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Erpe-Mere

Enkele gordijngevels, een garagepoort die binnenkort aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere kiezen uit ons zeer aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van gordijngevels. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met vakkundig advies van onze deskundigen.

Het is evident dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf uitgebreid laat informeren.