gordijngevels Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Geraardsbergen

gordijngevels Geraardsbergen

gordijngevels Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Geraardsbergen

Al 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als bedrijf in gordijngevels bij Geraardsbergen.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een grote keuze aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze specialisten beloven u de juiste gordijngevels voor de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Voornamelijk onze vlotte manier van werken en het gegeven dat we knappe kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor gordijngevels in en rond Geraardsbergen.

Onze firma viseert in het produceren van de gordijngevels een perfect design waarbinnen zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met alle eisen en het budgettaire plaatje. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om helemaal mee te zijn met de state of the art productie- en bewerkingsmethodes en trends op desing en technisch vlak.

De bestellingen maken onze mensen in eigen de werkruimte, niet ver van van Geraardsbergen, met competente bedreven werknemers die klaar zijn om de opdrachten van uiterst uiteenlopende soort en omvang aan te nemen. de professionele werkploegen dragen zorg voor het installeren van de gordijngevels.

Ontegensprekelijk ademen onze afgewerkte producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Dankzij de ideale combi van duurzaamheid, degelijkheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor gordijngevels in de buurt van Geraardsbergen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in gordijngevels van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Om welke reden G&G Construct de referentie in gordijngevels is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw gordijngevels ontwikkelen

onze groep van zeer geoefende werknemers staat in ons atelier niet ver van Geraardsbergen paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande gordijngevels worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte gordijngevels te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Enkele gordijngevels, een garagepoort die noodzakelijk aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen de keuze maken uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze kenners.

Het is evident dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.