gordijngevels Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Haaltert

gordijngevels Haaltert

gordijngevels Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Haaltert

G&G Construct fabriceert reeds 15 jaar gordijngevels in de buurt van Haaltert.

De beste uitleg om G&G Construct samen te vatten is als een meerzijdig bedrijf met een zeer uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top gordijngevels op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naar streven. In Haaltert en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten te waarderen.

De absolute leider voor gordijngevels in en rond Haaltert.

Onze onderneming beijvert in het ontwikkelen van de gordijngevels een topontwerp waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met alle eisen binnen het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om in het voorste peleton te zitten van de recenstste productie- en bewerkingsmethodes en trends op desing en technologisch vlak.

Onze capabele mensen maken met ongekende vakmanschap de projecten in de werkplaats nabij Haaltert: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, in orde te krijgen. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de kans om gordijngevels van ongeëvenaarde kwaliteit te maken. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten ademen kwaliteit en stijl.. Door de meest geschikte mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve gordijngevels af. Na de installatie van de gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor gordijngevels in de buurt van Haaltert.

Geïnteresseerd in gordijngevels van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en geoefende mensen met de nodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er iedere maand inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Om welke reden G&G Construct de referentie in gordijngevels is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw gordijngevels ontwikkelen

onze groep van zeer capabele mensen staat in ons atelier niet ver van Haaltert paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte gordijngevels te komen installeren. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Haaltert in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Haaltert kiezen uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van gordijngevels. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.