gordijngevels Halle - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Halle

gordijngevels Halle

gordijngevels Halle - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Halle

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als specialist in gordijngevels bij Halle.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Halle. De zeer talrijke referenties betrouwbaar bewijs van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor gordijngevels op uw maat.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de best passende gordijngevels in de omgeving. In Halle en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

De allerbeste in gordijngevels in Halle en omstreken.

De deskundige vakmannen van G&G Construct genereren voor u een passend ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor houden onze mensen ruim overleg met de klanten om zo volledig mogelijk aan despecifieke verzuchtingen te gehoorzamen en mooi binnen het budget te blijven. Ons bedrijf blijft zich in de mate van het mogelijke bijspijkeren om ingelicht te zijn van de meest innoverende ontwikkelingen over ontwerpen, technieken en stijlen.De meest recente technieken en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor ons.

De bestellingen maken onze mensen in eigen de werkruimte, niet ver van van Halle, met bekwame ervaren mensen die paraat staan om de opdrachten van uiterst brede aard en omvang te volbrengen. De installatie van de gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame teams.

Al onze producten hebben een ding gemeen: dankzij de hoogwaardige kwaliteit ademen ze sfeer, stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van zeer groot belang en dat weten wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor gordijngevels in de buurt van Halle.

Interesse in gordijngevels van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en kundige medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Waarom G&G Construct de maatstaf in gordijngevels is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw gordijngevels vervaardigd

onze groep van uiterst geoefende personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Halle klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande gordijngevels worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte gordijngevels te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Enkele gordijngevels, een garagepoort die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons heel complete aanbod van modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.