gordijngevels Herzele - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Herzele

gordijngevels Herzele

gordijngevels Herzele - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Herzele

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van gordijngevels bij Herzele.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud vormen grote troeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Herzele. De talrijke referenties betrouwbare graadmeter van onze goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor gordijngevels op uw maat.

Top gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. In Herzele en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die goede reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

Uw expert in gordijngevels in de buurt van Herzele.

De deskundige vakmannen van G&G Construct ontwikkelen voor u een geschikt ontwerp op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze experts voldoende praten met het cliënteel en daarbij zijn verlangens en budgettaire wensen respecteren. Ons bedrijf blijft zich permanent bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de meest innoverende trends in de wereld van technieken ontwerpen en stijlen.De meest recente methodes en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

In het eigen atelier, niet ver van Herzele vervaardigt onze werkploeg van uiterst geschikte stielmannen de ondernemingen, groot of klein, van heel diverse soort. De installatie van de gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren ploegen.

sfeer, klasse en duurzaamheid. De keuzevan de meest geschikte kwalitatieve materialen is een ambacht die wij extreem goed weten toe te passen. In iedere budgetklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in gordijngevels in de buurt van Herzele proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist bij Herzele

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de referentie voor gordijngevels bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw gordijngevels ontwikkelen

onze groep van zeer capabele werknemers staat in ons atelier niet ver van Herzele paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte gordijngevels worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte gordijngevels te plaatsen op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgesluisd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Enkele gordijngevels, een garagedeur die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van gordijngevels. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze specialisten.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.