gordijngevels Mere - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Mere

gordijngevels Mere

gordijngevels Mere - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Mere

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar gordijngevels vervaardigt bij Mere.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ontzettend ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Top gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naar streven. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn inzake gordijngevels bij Mere.

Vooral de vlotte wijze van werken en het feit dat we ijzersterke kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

De nummer één in gordijngevels bij Mere en omstreken.

Onze mensen vervaardigen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor plegen we ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo vlot als mogelijk is aan despecifieke verlangens te gehoorzamen en mooi binnen het budget te blijven opereren. Onze onderneming maakt er een topprioriteit van om up to date te zijn betreffende de meest recentste beschikbare technieken en materialen en die ook te implementeren.De nieuwste werkwijzen en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

De opdrachten produceren de vakmensen van G&G Construct in het de werkruimte, bij Mere, met competente geroutineerde stielmannen die klaar staan om de taken van enorm brede soort en omvang tot een goed einde te brengen. De plaatsing van de gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren ploegen.

Onze maximaal opgezette ondernemingen ademen kwaliteit, stijl en sfeer.. Duurzaamheid, functionaliteit en de juiste optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons product een ziel leggen.. Met eerbied voor ieders prijsplafond onze stielmannen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve gordijngevels af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor gordijngevels bij Mere.

Interesse in gordijngevels van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere gordijngevels over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de referentie voor gordijngevels bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw gordijngevels ontwikkelen

In ons atelier bij Mere staat een team van vakkundige experts klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke gordijngevels worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte gordijngevels te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Enkele gordijngevels, een garage-ingang die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere kiezen uit ons zeer aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze experten.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.