gordijngevels Ninove - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Ninove

gordijngevels Ninove

gordijngevels Ninove - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Ninove

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar gordijngevels vervaardigt bij Ninove.

Wij produceren voor iedere specifieke situatie gordijngevels op maat van de klant. Onze firma, gesitueerd in Apelterre nabij Ninove heeft in de het gebied een stevige reputatie verdiend. Getuige vormen onze zeer vele referenties die ons aanraden vanwege de de zeer hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Streven naar perfecte gordijngevels op maat is ons ultieme streefdoel.

Onze specialisten beloven u de best passende gordijngevels voor de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft gordijngevels in en rond Ninove.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

De absolute nummer één voor gordijngevels in en rond Ninove.

Bij het ontwikkelen van de gordijngevels zorgt de firma iedere keer voor een perfect geraamte, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. We blijven als firma altijd bezig, zowel qua techniek als qua artistiek karakter, up to date te zijn van de innovatiefste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd te krijgen komen.

In ons eigen atelier, nabij van Ninove maakt een team van enorm knappe vakmensen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van zeer gediversifieerde aard. De plaatsing van de gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze professionele ploegen.

Altijd ademen onze afgewerkte producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Door middel van de juiste combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijscategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de topreferentie voor gordijngevels bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw gordijngevels vervaardigen

Onze ploeg van zeer capabele werknemers staat in ons atelier niet ver van Ninove paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande gordijngevels worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte gordijngevels te plaatsen op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van gordijngevels. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keus te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.