gordijngevels Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Oost-Vlaanderen

gordijngevels Oost-Vlaanderen

gordijngevels Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Oost-Vlaanderen

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar gordijngevels in Oost-Vlaanderen.

Meerzijdigheid en een grote inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons heel ruime aanbod vervaardigt G&G Construct gordijngevels op maat voor u.

Onze deskundige mensen garanderen u de juiste gordijngevels rekening houdend met de omgeving. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Vooral onze vlotte manier van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

De absolute leider voor gordijngevels in Oost-Vlaanderen.

Bij het maken van de gordijngevels zorgt de firma immer voor een volledig afgewerkt schaalmodel, van klassieke of moderne insteek en houdt uiteraard rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en budget. We blijven als onderneming zeer veel bezig, zowel technisch als qua artistiek karakter, goed geïnformeerd te blijven van de innovatiefste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Een ervaren team bestaande uit gedreven vaklieden produceert in onze eigen werkplaats in Oost-Vlaanderen de opdrachten. De technologische kennis van ons ervaren team biedt ons de mogelijkheid om gordijngevels van hoge kwaliteit te produceren. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte gordijngevels.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat door een juiste oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. Het kiezenvan de juiste kwalitatieve onderdelen is een ambacht die wij extreem goed onder de knie hebben. In elke budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve gordijngevels af. Na de installatie van de gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor gordijngevels in Oost-Vlaanderen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere zaken te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de referentie voor gordijngevels in Oost-Vlaanderen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw gordijngevels gemaakt

Onze ploeg van heel bekwame personeelsleden staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen stand by om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om heel snel de afgewerkte gordijngevels te komen inplaatsen. Onze producten worden via unieke software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keus te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.