gordijngevels Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Roosdaal

gordijngevels Roosdaal

gordijngevels Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste gordijngevels niet ver van Roosdaal

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als specialist in gordijngevels bij Roosdaal.

G&G Construct biedt een uitgebreid aanbod van gordijngevels op maat.. bij Roosdaal is G&G Construct de marktleider wat betreft gordijngevels. Bewijs daarvan zijn onze talrijke referenties die onze onderneming kunnen aanraden vanwege de de straffe kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Anders gezegd, gordijngevels op maat is waar wij voor staan.

Onze deskundige mensen geven u de geschikte gordijngevels voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over gordijngevels bij Roosdaal.

Voornamelijk onze flexibele manier van aanpak en het feit dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De absolute leider voor gordijngevels bij Roosdaal.

Onze belangrijkste stap als het aankomt op het maken van de gordijngevels is het klaarmaken van een ontwerp op maat. Daarvoor houden al onze medewerkers ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo volledig als mogelijk is aan de persoonlijke verlangens te voldoen en netjes binnen het budget te blijven. Ons bedrijf blijft zich zo veel mogelijk bijspijkeren om ingelicht te zijn van de recentste trends in de wereld van ontwerpen.Zowel qua technologische zaken als op artwork volgen onze vakmannen de recentste trends in de sector op de voet.

De projecten maken onze mensen in het atelier, bij Roosdaal, met bekwame bedreven stielmannen die klaar zijn om de opdrachten van uiterst uiteenlopende soort en omvang tot een goed einde te brengen. De installatie van de gordijngevels wordt grondig aangepakt door onze capabele teams.

Steevast stralen onze projecten sfeer, stijl en kwaliteit uit. duurzaamheid, degelijkheid en de juiste keus van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons product een ziel creëren.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere prijscategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist bij Roosdaal

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de standaard voor gordijngevels bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw gordijngevels maken

In ons atelier bij Roosdaal staat een ploeg van vakbekwame stielmannen paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte gordijngevels te komen inplaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Roosdaal, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van gordijngevels. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.