gordijngevels Ternat - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Ternat

gordijngevels Ternat

gordijngevels Ternat - G&g Construct maakt de mooiste gordijngevels niet ver van Ternat

G&G Construct vervaardigt al 15 jaar gordijngevels in de omtrek van Ternat.

G&G Construct is een duizendpoot die u een heel ruime waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. In Ternat en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De allerbeste in gordijngevels in Ternat en omgeving.

De allereerste zaak bij het maken van de gordijngevels is het ontwikkelen van een concept op maat. Dat wil zeggen dat onze vakmannen op goede wijze praten met de opdrachtgever en uiteraard zijn verlangens en budgettaire wensen respecteren. Onze onderneming maakt er een topprioriteit van om mee te zijn op het vlak van de allernieuwste gangbare technieken en materialen en die ook toe te passen.Zowel op technisch als op vormgeving volgen onze vakmannen de allerlaatste tendenzen in onze sector op de voet.

De projecten vervaardigen onze vakmensen in het de werkruimte, in de buurt van Ternat, met vakbekwame geroutineerde mensen die klaar staan om de taken van zeer brede soort en omvang te volbrengen. de bekwame ploegen dragen zorg voor het plaatsen van de gordijngevels.

Altijd opnieuw ademen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Door middel van de meest geschikte samenstelling van duurzaamheid, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor gordijngevels in de buurt van Ternat.

Interesse in gordijngevels van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf gordijngevels en andere zaken te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Gespecialiseerde mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de referentie voor gordijngevels bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw gordijngevels ontwikkeld

Onze ploeg van uiterst ervaren medewerkers staat in ons atelier niet ver van Ternat te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande gordijngevels worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte gordijngevels te komen inplaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor gordijngevels, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat kiezen uit ons enorm ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met kundig advies van onze experten.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.