gordijngevels Zottegem - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Zottegem

gordijngevels Zottegem

gordijngevels Zottegem - G&g Construct maakt de beste gordijngevels niet ver van Zottegem

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als specialist in gordijngevels bij Zottegem.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Zottegem, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfstitel laat vermoeden. De zeer talrijke referenties betrouwbare graadmeter van onze goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons heel ruime aanbod biedt G&G Construct gordijngevels op maat voor u.

Top gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op gordijngevels in en rond Zottegem.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat onze klanten onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten smaken.

De onbetwiste leider voor gordijngevels in en rond Zottegem.

Onze voornaamste bekommering wat betreft het maken van de gordijngevels is het ontwikkelen van een design op maat. Daarvoor plegen we op grondige wijze overleg met de cliënten om zo nauwgezet als kan aan de persoonlijke vragen te voldoen en netjes binnen de prijsklasse te blijven opereren. Onze onderneming maakt er een halszaak van om mee te zijn met de recentste beschikbare technieken en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste methodes en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor ons.

Onze bedreven medewerkers maken met zeer grote vakkundigheid de opdrachten in ons eigen atelier vlakbij Zottegem: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, in orde te krijgen. De technologische kennis van ons geoefende team geeft ons de mogelijkheid om gordijngevels van topkwaliteit te fabriceren. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten sfeer, stijl en kwaliteit.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de meest geschikte optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons product een ziel creëren.. Met respect voor ieders budget genereren onze stielmannen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor gordijngevels in de buurt van Zottegem.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in gordijngevels van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere gordijngevels over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Zottegem. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit gordijngevels.

Wat ons de topreferentie voor gordijngevels bij Zottegem maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw gordijngevels ontwikkelen

Onze ploeg van heel vakkundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Zottegem klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de gordijngevels die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlot de afgewerkte gordijngevels te komen plaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Enkele gordijngevels, een garage-ingang die hoogst nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons uiterst complete aanbod van modellen en uitvoeringen van gordijngevels. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met deskundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.