Hi-finity

Een grenzeloos zicht

Geniet van een onbeperkt zicht met Hi-Finity! De ultrafijne look van het Hi-Finity schuifraam creëert grote, transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. Hi-Finity zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. Zelfs met zijn slanke profielen is dit schuifraam uiterst performant. Het is in staat om glasgewichten tot 500 kg te dragen. In combinatie met de uitstekend isolerende profielen en zijn minimalistische look is Hi-Finity dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

Nieuw in het Reynaers gamma is het Hi-Finity schuifraam als hoekoplossing. De grens tussen binnen en buiten vervaagt nog meer met dit functionele hoogstandje. De openschuivende hoek van de Hi-Finity hoekoplossing zorgt voor een optimale buiten beleving, eens te meer omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

De Hi-Finity oplossingen zijn beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing. Beide varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van dezelfde grote glasafmetingen aan. Hi-Finity is niet enkel een staaltje topdesign, ook op vlak van energie haalt het systeem indrukwekkende prestaties!

Minimalistisch design

Een minimalistisch schuifraam wordt gekenmerkt door het ultraslanke profielsysteem. De raampartijen hebben een slank uitzicht en het totaalconcept is: een gebruiksvriendelijk systeem, waar grotere glasoppervlaktes van toepassing zijn, op deze manier creëert men een extra transparantie.

De onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van hedendaagse architectonische ruimten zorgen er voor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

Download hier de PDF met technische kenmerken.

Hoge energieperformantie

Grote glasoppervlakken zijn perfect verzoenbaar met thermische efficiëntie en een warm gevoel van comfort. Hi-Finity is beschikbaar met dubbele en met driedubbele beglazing, wat zorgt voor een hoge thermische isolatie.