Hi-Finity

Een grenzeloos zicht
Geniet van een onbeperkt zicht met Hi-Finity! De ultrafijne look van het Hi-Finity schuifraam creëert grote, transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. Hi-Finity zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. Zelfs met zijn slanke profielen is dit schuifraam uiterst performant. Het is in staat om glasgewichten tot 500 kg te dragen. In combinatie met de uitstekend isolerende profielen en zijn minimalistische look is Hi-Finity dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

Minimalistisch design
Het Hi-Finity schuifraam zorgt voor een onbegrensd zicht door zijn grote glasoppervlaktes, die ontstaan doordat de aluminiumprofielen in de muur geïntegreerd worden. Daardoor wordt het glasoppervlak groter van plafond tot vloer en doet binnen en buiten naadloos in elkaar
overvloeien. De kruk op het schuifraam voegt een extra designaspect toe met zijn slanke
en gestroomlijnde uitstraling. Door deze kruk openen grote glaspartijen met alle gemak.
Voor een nog groter gebruiksgemak zijn gemotoriseerde oplossingen mogelijk. De vleugel opent dan volledig automatisch door één druk op de knop of met de afstandsbediening.

Hoge energieperformantie
Grote glasoppervlakken zijn perfect verzoenbaar met thermische efficiëntie en een warm gevoel van comfort. Hi-Finity is beschikbaar met dubbele en met driedubbele beglazing, wat zorgt voor een hoge thermische isolatie.

Download hier de PDF met technische kenmerken.