lichtstraten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Aalst

lichtstraten Aalst

lichtstraten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Aalst

Reeds 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in lichtstraten bij Aalst.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Aalst, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de bedrijfstitel doet vermoeden. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor lichtstraten op ieders maat.

Top lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naar streven. G&G Construct is de de grootste speler als het aankomt op lichtstraten in en rond Aalst.

Die smetteloze reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten smaken.

De onbetwiste nummer één voor lichtstraten in en rond Aalst.

Onze experts vervaardigen voor de klant een passend ontwerp dat perfect past. Voor die zaken plegen onze stielmannen uitgebreid samenspraak met de cliënten om zo ruim mogelijk aan de persoonlijke vragen te voldoen en nauwgezet binnen de prijsklasse te blijven. Onze onderneming blijft zich zo veel mogelijk bijscholen om ingelicht te blijven van de modernste tendenzen wat betreft stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel qua technologie als op vormgeving volgen onze vakmannen de recentste ontwikkelingen in de sector van nabij.

In ons eigen atelier, niet ver van Aalst bewerkstelligt onze ploeg van heel capabele vakmensen de projecten, groot of klein, van zeer gediversifieerde soort. De installatie van de lichtstraten wordt gedaan door onze professionele ploegen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde combinatie van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. De selectievan de gepaste kwalitatieve onderdelen is een stiel die wij als geen ander weten toe te passen. In elke budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor lichtstraten in de buurt van Aalst.

Geïnteresseerd in lichtstraten van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere lichtstraten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er maandelijks werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit lichtstraten.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in lichtstraten is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw lichtstraten vervaardigd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een team van vakbekwame vakmensen klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte lichtstraten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlug de afgewerkte lichtstraten te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Aalst in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garage-ingang die zeer dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Ons vakkundig advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf grondig laat informeren.