lichtstraten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Brakel

lichtstraten Brakel

lichtstraten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Brakel

G&G Construct fabriceert al 15 jaar lichtstraten bij Brakel.

De beste wijze om G&G Construct te beschrijven is als een meerzijdig etablissement met een uitgebreide keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Top lichtstraten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. bij Brakel en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verdiend.

Vooral de vlotte wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit leveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

Uw leverancier in lichtstraten bij Brakel.

De deskundige vakmannen van G&G Construct vervaardigen voor de klant een geschikt ontwerp op maat. Dat impliceert uiteraard dat de vakmannen van G&G Construct op goede wijze praten met onze klant en daarbij zijn verzuchtingen en budgettaire wensen respecteren. G&G Construct maakt er een topprioriteit van om mee te zijn op het vlak van de meest recentste beschikbare technieken en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op artistiek vlak volgen we de laatste ontwikkelingen in de sector op de voet.

Een capabele werkploeg bestaande uit bedreven vakmannen ontwikkelt in onze eigen werkplaats bij Brakel de projecten. De technologische kennis van ons ervaren team biedt ons de mogelijkheid om lichtstraten van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte lichtstraten.

sfeer, stijl en klasse. Het selecterenvan de juiste hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij tot in de puntjes beheersen. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve lichtstraten af. Na de installatie van de lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in lichtstraten van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit lichtstraten.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in lichtstraten is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw lichtstraten produceren

In ons atelier bij Brakel staat een team van bedreven vakmensen klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte lichtstraten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte lichtstraten te komen plaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Of u nu plannen heeft voor lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Ons vakkundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keus te maken.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.