lichtstraten Brussel - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Brussel

lichtstraten Brussel

lichtstraten Brussel - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Brussel

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van lichtstraten bij Brussel.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ruime keuze aan duurzame profielen en materialen geeft.

Onze ervaren vakmensen garanderen u de meest geschikte lichtstraten voor de omgeving. In Brussel en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Vooral de flexibele manier van werken en het feit dat we degelijke kwaliteit leveren voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door onze klanten.

De allerbeste in lichtstraten in Brussel en omstreken.

Onze voornaamste bekommering wat betreft het tot stand brengen van de lichtstraten is het uiteenzetten van een design op maat. Dat wil zeggen dat de vakmannen van G&G Construct op regelmatige basis praten met de cliënt en daarbij zijn prioriteitenlijstje en budget in acht nemen. Onze onderneming blijft zich permanent bijscholen om ingelicht te blijven van de nieuwste stromingen aangaande ontwerpen.De meest recente technieken en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

Een geoefende ploeg van deskundige vaklieden ontwikkelt in onze eigen werkplaats nabij Brussel de opdrachten. Onze vakkundige medewerkers weten raad met uiteenlopende opdrachten van elke schaal en iedere soort. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een juiste beredeneerde combinatie van hoogwaardige materialen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. De selectievan de meest geschikte hoogwaardige onderdelen is een stiel die wij als geen ander onder de knie hebben. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in lichtstraten in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in lichtstraten van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere lichtstraten over te gaan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Wat ons de standaard voor lichtstraten bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw lichtstraten vervaardigen

In ons atelier niet ver van Brussel staat een team van geoefende vakmensen klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke lichtstraten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte lichtstraten te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Brussel kiezen uit ons uiterst ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze kenners.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.