lichtstraten Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Denderleeuw

lichtstraten Denderleeuw

lichtstraten Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Denderleeuw

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in lichtstraten bij Denderleeuw.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Onze specialisten geven u de geschikte lichtstraten voor de omgeving. In Denderleeuw en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Die sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten appreciëren.

De allerbeste in lichtstraten in Denderleeuw en omgeving.

Onze mensen ontwikkelen voor de klant een performant ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor houden onze mensen ruim samenspraak met de cliënten om zo vlot als binnen de mogelijkheden ligt aan despecifieke eisen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de financiële afspraken te blijven. G&G Construct maakt er een topprioriteit van om mee te zijn betreffende de nieuwste gangbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van design volgen onze medewerkers de allernieuwste ontwikkelingen in de sector op de voet.

De bestellingen vervaardigen onze vakmensen in eigen atelier, niet ver van van Denderleeuw, met vakbekwame geoefende mensen die paraat zijn om de karweien van uiterst brede soort en grootte aan te nemen. De installatie van de lichtstraten wordt gedaan door onze bekwame teams.

Altijd opnieuw schijnen onze producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Met dank aan de juiste samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met respect voor iedereens budget onze stielmannen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in lichtstraten in de buurt van Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in lichtstraten van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met alle regels over milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in lichtstraten is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw lichtstraten gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een team van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande lichtstraten worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte lichtstraten te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw de keuze maken uit ons zeer ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van lichtstraten. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met deskundig advies van onze deskundigen.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.