lichtstraten Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Dilbeek

lichtstraten Dilbeek

lichtstraten Dilbeek - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Dilbeek

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als fabrikant van lichtstraten bij Dilbeek.

Meerzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Dilbeek. Niet zomaar hebben wij zeer veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. G&G Construct biedt een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor lichtstraten op uw maat.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de geschikte lichtstraten voor de omgeving. In Dilbeek en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Die door de jaren verworven reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

De top in lichtstraten in Dilbeek en omstreken.

Onze primaire zorg bij het tot stand brengen van de lichtstraten is het uiteenzetten van een schaalmodel op maat. Wat dat betreft plegen onze mensen op grondige wijze samenspraak met de cliënten om zo volledig als mogelijk is aan despecifieke verlangens te voldoen en nauwgezet binnen de prijsklasse te blijven. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om mee te zijn inzake de recentste gangbare technieken en materialen en die ook te benutten.Zowel qua technologie als op artwork volgen we de meest recente trends in onze sector op de voet.

Een capabele werkploeg bestaande uit bedreven vakmensen produceert in onze werkruimte in de buurt van Dilbeek de opdrachten. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam stelt ons in staat om lichtstraten van ongeëvenaarde kwaliteit te fabriceren. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Ontegensprekelijk schijnen onze producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Door de meest geschikte mix van duurzaamheid, degelijkheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve lichtstraten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor lichtstraten in de buurt van Dilbeek.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in lichtstraten van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Wat ons de referentie voor lichtstraten bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw lichtstraten geproduceerd

Onze ploeg van zeer geoefende mensen staat in ons atelier niet ver van Dilbeek stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande lichtstraten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om heel vlot de afgewerkte lichtstraten te komen inplaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van lichtstraten. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.