lichtstraten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Erpe-Mere

lichtstraten Erpe-Mere

lichtstraten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Erpe-Mere

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van lichtstraten bij Erpe-Mere.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud vormen kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. De vele referenties zijn een bewijs van onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een grote keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Met dank aan ons uiterst ruime assortiment vervaardigt G&G Construct lichtstraten op maat voor u.

Top lichtstraten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naar streven. In Erpe-Mere en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Vooral onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

De absolute nummer één voor lichtstraten in en rond Erpe-Mere.

Bij het maken van de lichtstraten zorgt de firma telkens opnieuw voor een smetteloos design, van moderne of klassieke inslag en houdt daarmee rekening met uw persoonlijke wensen en het financiële plaatje. We zijn als firma maniakaal bezig, zowel qua techniek als design, helemaal bij te blijven van de innoverendste werkwijzen en materialen die wereldwijd verkrijgbaar komen.

In het eigen atelier, in de buurt van Erpe-Mere realiseert onze werkploeg van uiterst knappe vakmensen de projecten, groot of klein, van zeer gediversifieerde aard. de professionele werkteams dragen zorg voor de installatie van de lichtstraten.

Onze maximaal opgezette ondernemingen stralen sfeer.. Door gebruik van de juiste mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond creëren onze stielmannen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve lichtstraten af. Na de installatie van de lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor lichtstraten in de buurt van Erpe-Mere.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in lichtstraten van een specialist bij Erpe-Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in lichtstraten is in Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw lichtstraten produceren

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een team van vakbekwame stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke lichtstraten worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte lichtstraten te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor lichtstraten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze specialisten.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.