lichtstraten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Geraardsbergen

lichtstraten Geraardsbergen

lichtstraten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Geraardsbergen

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als specialist in lichtstraten bij Geraardsbergen.

De duidelijkste manier om G&G Construct uit te leggen is als een meerzijdig bedrijf met een ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze vakmannen geven u de juiste lichtstraten in de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Voornamelijk de coulante wijze van aanpak en het gegeven dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor lichtstraten in en rond Geraardsbergen.

Bij het fabriceren van de lichtstraten zorgt G&G Construct telkens opnieuw voor een perfect plan, van klassiek tot modern en houdt vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen en de budgettaire mogelijkheden. Onze firma maakt er een halszaak van om als eerste mee te zijn met de recenstste technieken en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

Onze bekwame stielmannen realiseren met ongeziene vaardigheid de projecten in de werkruimte nabij Geraardsbergen: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe gevarieerd ook, tot een goed einde te brengen. Onze vakbekwame vakmensen weten raad met allerlei aanvragen van elke omvang en elke soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw schijnen onze producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. duurzaamheid, degelijkheid en de beste keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat wij in ons werk een ziel creëren.. Met respect voor iedereens budget vervaardigen wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor lichtstraten in de buurt van Geraardsbergen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in lichtstraten van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere lichtstraten over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en kundige mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen wat betreft milieu, gezondheid, veilighed, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de referentie in lichtstraten is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw lichtstraten ontwikkelen

Ons team van uiterst bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Geraardsbergen paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de lichtstraten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlot de afgewerkte lichtstraten te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Enkele lichtstraten, een garage-ingang die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met kundig advies van onze experts.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.