lichtstraten Haaltert - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Haaltert

lichtstraten Haaltert

lichtstraten Haaltert - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Haaltert

Al 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als bedrijf in lichtstraten bij Haaltert.

G&G Construct beheert een heel uitgebreid aanbod van lichtstraten op maat.. Ons bedrijf, gesitueerd in Apelterre nabij Haaltert heeft in de regio een zeer stevige reputatie opgebouwd. Bewijs daarvan zijn de zeer vele referenties die G&G aanraden voor het alles omvattend werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte lichtstraten op maat is ons ultieme streefdoel.

Top lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u naartoe willen. In Haaltert en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Vooral onze coulante manier van aanpak en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden geprezen door ons cliënteel.

De beste in lichtstraten in Haaltert en omgeving.

G&G Construct viseert in het ontwikkelen van de lichtstraten een topdesign waarbinnen vanzelfsprekend voldaan wordt aan alle wensen en het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de state of the art productie- en bewerkingsmethodes en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

Een vakkundig team van competente vaklieden ontwikkelt in onze werkruimte nabij Haaltert de opdrachten. Onze bekwame werklieden weten raad met allerlei aanvragen van elke omvang en iedere soort. Een team van professionals is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte lichtstraten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een juiste beredeneerde combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. De selectievan de gepaste kwalitatieve materialen is een stiel die wij als geen ander onder de knie hebben. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor lichtstraten in de buurt van Haaltert.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in lichtstraten van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere lichtstraten over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in lichtstraten is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw lichtstraten vervaardigen

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een ploeg van bedreven medewerkers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de lichtstraten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel snel de afgewerkte lichtstraten te komen plaatsen. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Haaltert in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor lichtstraten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Ons deskundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.