lichtstraten Halle - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Halle

lichtstraten Halle

lichtstraten Halle - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Halle

G&G Construct maakt intussen 15 jaar lichtstraten in de buurt van Halle.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ongelofelijk grote keuze aan duurzame profielen en materialen geeft.

Onze experts waarborgen u de juiste lichtstraten in de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over lichtstraten in en rond Halle.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten smaken.

De beste in lichtstraten in Halle en omgeving.

Bij het ontwikkelen van de lichtstraten zorgt de onderneming telkens opnieuw voor een perfect geraamte, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw wensen op maat en het beschikbare budget. We zijn als innoverend bedrijf zeer veel bezig, zowel op het vlak van techniek als artistiek, op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen die over gans de wereld verkrijgbaar zijn.

In ons eigen atelier, in de buurt van Halle vervaardigt een werkploeg van ontzettend knappe stielmannen de opdrachten, groot of klein, van heel uiteenlopende soort. De plaatsing van de lichtstraten wordt grondig aangepakt door onze bekwame ploegen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een juiste oordeelkundige mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. De selectievan de juiste kwalitatieve bouwonderdelen is een kunst die wij zeer goed beheersen. In iedere prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve lichtstraten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor lichtstraten in de buurt van Halle.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in lichtstraten van een specialist bij Halle

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de onmisbare zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er maandelijks inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit lichtstraten.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in lichtstraten is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw lichtstraten vervaardigd

In ons atelier niet ver van Halle staat een ploeg van kundige experts paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte lichtstraten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte lichtstraten te installeren op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garagedeur die zeer dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van lichtstraten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met kundig advies van onze experten.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n grote beslissing uzelf grondig laat informeren.