lichtstraten Herzele - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Herzele

lichtstraten Herzele

lichtstraten Herzele - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Herzele

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als specialist in lichtstraten bij Herzele.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct samen te vatten is als een meerzijdig etablissement met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top lichtstraten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. In Herzele en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan de realiteit dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten te waarderen.

De beste in lichtstraten in Herzele en omstreken.

Ons bedrijf beijvert in het optimaliseren van de lichtstraten een topontwerp waarbinnen uiteraard voldaan wordt aan alle verwachtingen rekening houdend met het budgettaire plaatje. We zijn als onderneming niet aflatend bezig, zowel qua techniek als op artistiek vlak, up to date te zijn van de nieuwste werkwijzen en materialen die op dit moment op de markt komen.

Onze ervaren lieden realiseren met ongeziene vakmanschap de opdrachten in het atelier nabij Herzele: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. Onze bekwame werklieden weten raad met allerlei aanvragen van iedere omvang en elke soort. Een team van professionals staat in voor het installeren van de op maat gemaakte lichtstraten.

Steevast stralen onze producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Door middel van de juiste mix van duurzaamheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in lichtstraten in de buurt van Herzele proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in lichtstraten van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit lichtstraten.

Wat ons de referentie voor lichtstraten bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw lichtstraten vervaardigen

onze groep van heel ervaren medewerkers staat in ons atelier niet ver van Herzele te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande lichtstraten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel vlot de afgewerkte lichtstraten te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garage-ingang die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met kundig advies van onze kenners.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.