lichtstraten Mere - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Mere

lichtstraten Mere

lichtstraten Mere - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Mere

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als bedrijf in lichtstraten bij Mere.

G&G Construct bezit een uitgebreid aanbod van lichtstraten op maat.. Onze firma, gesitueerd in Apelterre bij Mere heeft in de regio een oerdegelijke reputatie verworven. Het bewijs daarvan vormen onze honderden referenties die ons bedrijf aanbevelen vanwege de de onklopbare kwaliteit voor goedkoop tarief. Anders gezegd, lichtstraten op maat is waar wij voor staan.

Onze experts garanderen u de geschikte lichtstraten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op lichtstraten bij Mere.

Voornamelijk de vlotte manier van werken en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De top in lichtstraten bij Mere en omgeving.

Bij de fabricatie van de lichtstraten zorgt de firma telkens opnieuw voor een volledig afgewerkt design, van modern tot klassiek en houdt vanzelfsprekend rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en budget. We zijn als innoverend bedrijf steeds bezig, zowel op het vlak van techniek als qua artistiek karakter, op de hoogte te zijn van de allernieuwste bewerkingsmethodes en materialen die wereldwijd te krijgen komen.

Een geoefende ploeg van bedreven vaklieden verzorgt in ons eigen atelier bij Mere de opdrachten. Onze vakbekwame werklieden weten raad met allerlei opdrachten van iedere grootte en iedere soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: omwille van de hoogwaardige quality stralen ze sfeer, klasse en stijl uit. Het kiezenvan de juiste kwalitatieve materialen is een ambacht die wij zeer goed weten toe te passen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke budgetklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor lichtstraten bij Mere.

Interesse in lichtstraten van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere lichtstraten over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakkundige mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle normen over veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor lichtstraten bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw lichtstraten vervaardigen

In ons atelier bij Mere staat een team van vakbekwame vakmensen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande lichtstraten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om heel vlug de afgewerkte lichtstraten te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garagepoort die weldra aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere kiezen uit ons enorm uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze experts.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.