lichtstraten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Ninove

lichtstraten Ninove

lichtstraten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Ninove

G&G Construct fabriceert reeds 15 jaar lichtstraten in de omgeving van Ninove.

G&G Construct bezit een uiterst ruim aanbod van lichtstraten op maat.. In de omtrek van Ninove is G&G Construct de marktleider betreffende lichtstraten. Getuige vormen de talrijke referenties die onze firma aanraden vanwege de de onbetwiste kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Zorgen voor lichtstraten op maat is ons ultieme streven.

Top lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze ervaren deskundigen naar streven. In Ninove en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Vooral onze flexibele wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

Uw specialist in lichtstraten in de omgeving van Ninove.

G&G Construct beijvert in het produceren van de lichtstraten een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen voldoende voldaan wordt aan alle verlangens rekening houdend met het budget. We blijven als onderneming altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als op artistiek vlak, op de hoogte te blijven van de nieuwste werkwijzen en materialen die op dit moment te gebruiken zijn.

In ons eigen atelier, niet ver van Ninove produceert onze werkploeg van heel bekwame vakmannen de projecten, groot of klein, van zeer gediversifieerde aard. de geoefende teams dragen zorg voor de installatie van de lichtstraten.

sfeer, stijl en klasse. De selectievan de gepaste hoogwaardige materialen is een kunst die wij extreem goed onder de knie hebben. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van elementair belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in lichtstraten van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere lichtstraten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle normen betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Wat ons de referentie voor lichtstraten bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw lichtstraten produceren

onze groep van zeer vakkundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Ninove stand by om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte lichtstraten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte lichtstraten te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele lichtstraten, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van lichtstraten. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.