lichtstraten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Oost-Vlaanderen

lichtstraten Oost-Vlaanderen

lichtstraten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Oost-Vlaanderen

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar lichtstraten in Oost-Vlaanderen.

De meest duidelijke manier om G&G Construct samen te vatten is als een meerzijdig etablissement met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top lichtstraten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze specialisten samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op lichtstraten in Oost-Vlaanderen.

Die terecht sterke reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat al onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten smaken.

Uw expert voor lichtstraten in Oost-Vlaanderen.

Bij het produceren van de lichtstraten zorgt de firma iedere keer voor een volledig afgewerkt ontwerp, van klassieke of moderne insteek en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het financiële plaatje. We zijn als firma zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als artistiek, op de hoogte te blijven van de meest recente technieken en materialen die op dit moment op de markt komen.

Onze onderlegde lieden realiseren met zeer grote vakkundigheid de projecten in de werkruimte in Oost-Vlaanderen: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. De technische kennis van ons doorwinterde team geeft ons de mogelijkheid om lichtstraten van ongeëvenaarde kwaliteit te fabriceren. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende ondernemingen ademen kwaliteit, stijl en sfeer.. Door gebruik van de meest geschikte samenstelling van gebruiksgemak, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere budgetklasse naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in lichtstraten in Oost-Vlaanderen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in lichtstraten van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere lichtstraten over te gaan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er maandelijks werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit lichtstraten.

Wat ons de standaard voor lichtstraten in Oost-Vlaanderen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw lichtstraten produceren

In ons atelier in Oost-Vlaanderen staat een ploeg van bedreven stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de lichtstraten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte lichtstraten te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Of u nu plannen heeft voor lichtstraten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van lichtstraten. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende keuze uzelf uitgebreid laat informeren.